Κλείσε το ραντεβού σου άμεσα  

                               microblading2

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ "ΤΑΤΟΟ" H ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Το Microblading βασίζεται στην ιαπωνική μέθοδο βαφής των φρυδιών και γίνεται με το χέρι.  Εδώ, τα παλαιάς γενιάς μηχανήματα μόνιμου tattoo δίνουν τη θέση τους στις HD βελόνες νέας γενιάς, που “ζωγραφίζουν” τέλειες, λεπτές, καλοσχηματισμένες τριχούλες σε πάρα πολλές αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τη φυσική τρίχα.  

ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ!

Η διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα, αλλά απαιτεί προεργασία.   
Αρχικά, επιλέγεται το σχέδιο, το χρώμα, καθώς και η πυκνότητα του φρυδιού, που ταιριάζουν στο σχήμα και στον τύπο δέρματος του προσώπου.  Έπειτα, προχωράμε σε ακριβείς μετρήσεις και το “νέο” φρύδι σχεδιάζεται με ειδικό μολύβι, ώστε να είναι εμφανής η διαφορά “πριν” και “μετά”.   
Το αποτύπωμα και η βαφή γίνονται ταυτόχρονα με το χέρι, με μίας χρήσης, αποστειρωμένο λεπιδάκι με τρισδιάστατες λεπτές βελόνες.   Επιπλέον, σε αντίθεση με την παραδοσιακή μέθοδο tattoo, δεν υπάρχουν αντιαισθητική αλλοίωση των χρωμάτων, πόνος ή κίνδυνος εμφάνισης ουλώv. Σπάνια, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, ίσως χρειαστεί ένα μικρό ρετούς έπειτα από τέσσερις εβδομάδες.   
Με την μέθοδο Microblading εξασφαλίζονται πλήρης έλεγχος και απόλυτα αποστειρωμένο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, καθώς και γρήγορη αποκατάσταση.  

Διαβάστε το δημοσίευμα μας στο περιοδικό People που κυκλοφόρησε!

Η Medical Aesthetician Ζένια Σιδηροπολύλου, εξειδικευμένη στα ιατρικά laser και στην μέθοδο του Microblading, ιδιοκτήτρια του Health Laser Center μιλάει για την εναλλακτική μέθοδο "Tatoo" η όποια δίνει ένα απίστευτο ρεαλιστικό αποτέλεσμα!

 

peoplefinal

 

ΣΑΝ … ΑΛΗΘΙΝΑ!

Το “μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών” έχει διάρκεια περίπου δύο χρόνια, αλλά αυτή εξαρτάται από κάποιους παράγοντες, όπως ο τύπος του δέρματος, η ηλικία του ατόμου κ.λπ. Επίσης, χρειάζεται μια σχετική φροντίδα για να διατηρηθεί αναλλοίωτο,  καθώς η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να ξεθωριάσει τη χρωστική,  ενώ πρέπει να αποφεύγονται δερμοκαλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη (VITA), οι θεραπείες με οξέα φρούτων και τα χημικά peeling πάνω στα φρύδια.

Το Microblading απευθύνεται σε γυναίκες, οι οποίες ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, που φέτος απαιτεί πυκνογραμμένα φρύδια, αλλά και σε εκείνες που τα θέλουν καλοσχηματισμένα, ανάλογα με την... προσωπικότητά τους! Η μέθοδος, όμως, είναι ιδανική για γυναίκες αλλά –γιατί όχι;– και για άντρες που έχουν ουλές ή κενά στα φρύδια τους και απλώς επιθυμούν να τονίσουν το φυσικό τους σχήμα.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο άψογο που δύσκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει τη διαφορά από τη φυσική τρίχα! 

Δείτε έδω τα αποτελέσματα του Microblading!

BeFunkyCollage1BeFunkyCollageμμphotocatteliko1BeFunkyCollage

                                                                                                                                                       

 

 

                          

                        

                                                                                                                                                                                                                                                              

 

 

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;   Ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση

Back to top