Κλείσε το ραντεβού σου άμεσα  

 15 RFCAVITATION july p


Medi Cool System

Cavitation

Το υπερηχητικό όργανο αδυνατίσματος με σπηλαίωση (υπερηχογραφημένη λιποαναρρόφηση) υιοθετεί τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές μεθόδους που μπορούν να αποτελέσουν αποτελεσματική θεραπεία για την επίμονη λιπαρότητα της κυτταρίτιδας και του φλοιού πορτοκαλιού. Η κεφαλή Cavitation είναι μία γεννήτρια υπερήχου που προκαλεί ‘’σπηλαίωση’’ και βασίζεται στον συντονισμό των κυμάτων πίεσης σε συνεχή μετάδοση. Αυτό παράγει μικροφυσαλίδες που καταστρέφουν τα λιπώδη κύτταρα, καταστρέφοντας και επεξεργάζοντας το λίπος σε μια υγρή ουσία, η οποία θα εξαλειφθεί από το λεμφικό σύστημα, την ουροδόχο οδό. Έτσι πετυχαίνουμε σωματική αναδιαμόρφωση, επειδή αναδιανέμονται τα κύτταρα του σώματος που δεν έχουν καταστραφεί. Έτσι, η σπηλαίωση είναι αποτελεσματική για να διαλύσει το λίπος, να βελτιώσει τους ιστούς της κυτταρίτιδας, να σφίξει το δέρμα και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματος.

RF Ραδιοσυχνότητες

Η κλινική πρακτική έχει αποδείξει ότι το RF μπορεί να συμπιέσει αποτελεσματικά και να αναγεννήσει το δέρμα. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία βαθιάς θέρμανσης (τεχνολογία πλάσματος ραδιοσυχνοτήτων), μπορεί να ενεργοποιήσει το βαθύ κολλαγόνο και να προωθήσει νέα ανάπτυξη κολλαγόνου, να καλύψει τη συστολή του κολλαγόνου και την απώλεια κενών θέσεων, σφίγγοντας έτσι το δέρμα ώστε να ανακτήσει την ελαστικότητα του δέρματος.


Μοναδική καλοκαιρινή προσφορά
6 RF Ραδιοσυχνότητες + 6 Cavitation + 2 ΔΩΡΟ
Από 800€ στα 480€
ΣΥΝΟΛΟ 14 θεραπείες σώματος για εσάς με άμεσα αποτελέσματα!

Καλέστε μας σήμερα κιόλας στo τηλέφωνo 210.610.9288 ή κλείστε το ραντεβού σας On Line μέσω της υπηρεσίας μας Book Now και απολαύστε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Health Laser Center στην μοναδική προσφορά που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/07/2019

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;   Ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση

Back to top