Κλείσε το ραντεβού σου άμεσα  

04 phototherapy jan p


Μία θεραπεία η οποία μας χαρίζει ένα υγιές, νεανικό δέρμα, φροντίζοντας ταυτόχρονα για την αντιγήρανση και την σύσφιξη στην επιδερμίδα μας. Η συνεχής αναβάθμιση στον τομέα του IPL (έντονο παλμικό φως) σε συνδυασμό με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης σε όλους τους τομείς, μας δίνουν τώρα την υπεροχή στο προηγμένο σύστημα Epil Expert Fototherapy Antiage Plus. Η εξέλιξη λοιπόν, μας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και με το συνδυασμό των ραδιοσυχνοτήτων (Rf) αυξάνει τα αποτελέσματα σε βάθος και κατ’ επέκταση στη σύσφιξη και την αντιγήρανση του δέρματος.

Η φωτοανάπλαση, όπως λέει και η λέξη χρησιμοποιείται για να αναπλάσει το δέρμα μέσα από το υγιές φως. Όλοι μας ανεξαρτήτως ηλικίας μπορούμε να κάνουμε τη θεραπεία Epil Expert Fototherapy Antiage Plus και σε όλους τους τύπους δέρματος. Άλλωστε από την ηλικία των 30 ετών, το δέρμα εμφανίζει αλλοιώσεις, ιδιαίτερα στη χώρα μας, λόγω της συχνής και έντονης ηλιοφάνειας.

Έτσι μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση:
1. Φωτογήρανση
2. Πανάδες ή Δυσχρωμίες
3. Γεροντικές κηλίδες
4. Ρυτίδες και χαλάρωση
5. Άτονη και χλωμή επιδερμίδα

Εκτός από το πρόσωπο, φυσικά εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία σε ντεκολτέ, χέρια και πλάτη αλλά και σε άλλα σημεία κατά περίπτωση.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Για τους καλοκαιρινούς μήνες η φωτοανάπλαση αντενδείκνυται, καθώς το δέρμα είναι μαυρισμένο. Επίσης σε περιπτώσεις φωτοευαισθησίας ή αν λαμβάνουμε φαρμακευτική αγωγή η οποία προκαλεί φωτοευαισθησία.

Διάρκεια: Η συνεδρία διαρκεί έως 45 λεπτά, χωρίς να σας κρατάει μακριά από τις υποχρεώσεις σας, όμως είναι καλό να υπάρξει επανάληψη. Σε 20 με 30 μέρες, μπορούμε να κάνουμε επανάληψη για 4 με 6 συνεδρίες. Φυσικά τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες φορές και εάν το επιθυμούμε μπορόυμε να τα επαναλάβουμε είτε άλλη μία φορά στον ίδιο χρόνο, είτε τον επόμενο.

Αποτελέσματα: Η φωτοανάπλαση διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και δρα επιπλέον στην σύσφιξη και την αντιγήρανση προσώπου. Το δέρμα φαίνεται πιο φωτεινό, σφριγηλό και νεανικό. Η πλειονότητα των περιστατικών μας έχουν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη φορά, καθώς και μετά το πέρας των συνεδριών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Λαμπερή επιδερμίδα με PHOTOTHERAPY Antiage Plus
Από 150€ μόνο 275€ για 3 συνεδρίες (-50%)

Καλέστε μας σήμερα κιόλας στo τηλέφωνo 210.610.9288 ή κλείστε το ραντεβού σας On Line μέσω της υπηρεσίας μας Book Now και απολαύστε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Health Laser Center στην μοναδική προσφορά που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/01/2019

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;   Ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση

Back to top