Κλείσε το ραντεβού σου άμεσα  

M.E.L.A. POWERCLAY (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ)

MELAΗ pHformula είναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής καινοτόμων συνθέσεων προσανατολισμένων στο αποτέλεσμα. Μια από τις δυσκολότερες δερματικές διαταραχές για θεραπεία είναι η Υπερμελάγχρωση. Η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξής μας έχει πραγματοποιήσει, τα τελευταία 2 χρόνια, εντατικές έρευνες για να βελτιώσει τα αποτελέσματα των θεραπειών της υπερμελάγχρωσης. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των M.E.L.A. 1, 2 και 3 με το νέο, συστατικό αξιοσημείωτης αναστολής της τυροσινάσης, 4-n-butylresorcinol.

Η έρευνα και αναβάθμισή μας βασίζεται στα ακόλουθα ευρήματα των οποίων το συμπέρασμα έχει ως εξής:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τα παρόντα in vitro και in vivo δεδομένα αποδεικνύουν την υψηλή ανασταλτική ικανότητα της 4-n-butylresorcinol, υπερβαίνοντας μακράν την ισχύ της υδροκινόνης, της αρβουτίνης και του κοζικού οξέως. Η κλινική βελτίωση της δερματικής μελάγχρωσης αποκαλύπτει την 4-n-butylresorcinol ως μια ενεργή χημική ένωση, πολύτιμη στη διαχείριση των μελαχρωματικών διαταραχών.

Όπως εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23205541

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Θεραπεία προσώπου MELA
Τιμή γνωριμίας από 80€ στα 60€


Καλέστε μας σήμερα κιόλας στo τηλέφωνo 210.610.9288 ή κλείστε το ραντεβού σας On Line μέσω της υπηρεσίας μας Book Now και απολαύστε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Health Laser Center στην μοναδική προσφορά που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/01/2019

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;   Ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση

Back to top