Κλείσε το ραντεβού σου άμεσα  

01 apotrixosi laser gia ginaikes prosfora jan p

 

Τέρμα στην ανασφάλεια! Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα.

Η σύγχρονη γενιά Laser Alexandrite της Candela χρησιμοποιεί προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μέθοδος είναι σχετικά ανώδυνη χάρη στο σύστημα ψύξης που διαθέτει.

Το laser Alexandrite είναι ιδανικό για σκούρες τρίχες, σε λευκό δέρμα, καθώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται άμεσα από την απορρόφηση της ακτίνας του από τη μελανίνη της τρίχας.

Η αντιμετώπιση της τριχοφυΐας στο μπικίνι αποτελεί προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα, αφού είναι άμεσα συνυφασμένη με τη σεξουαλική της εικόνα. Το Laser μπορεί να εξασφαλίσει τη μόνιμη εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ενώ χάρη στην ακρίβεια της δέσμης του είναι δυνατή η πραγματοποίηση κάποιου ιδιαίτερου σχεδίου.

Επωφεληθείτε της νέας προσφοράς μας για θεραπεία αποτρίχωσης με Laser Alexandrite Candela και προσφέρετε στο δέρμα σας την περιποίηση που του αξίζει.


SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τον μήνα Ιανουάριο!
Μόνιμη αποτρίχωση σε Πόδια, Full Bikini & Μασχάλες με Laser Alexandrite Candela
ΑΠΟ 220€ ΜΟΝΟ 170€ ανά συνεδρία!


Καλέστε μας σήμερα κιόλας στo τηλέφωνo 210.610.9288 ή κλείστε το ραντεβού σας On Line μέσω της υπηρεσίας μας Book Now και απολαύστε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Health Laser Center στην μοναδική προσφορά που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/01/2019

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;   Ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση

Back to top